OM XTREAM PIPE

Vi renoverar dina gamla rör istället för att byta ut dem
Vår vision är att alltid utföra de uppdrag vi åtar oss, skapa långsiktiga samarbeten, få återkommande kunder samt en trivsam och långvarig arbetsplats för våra anställda.

Installationen av flexibelt foder är ett hantverk i sig och kräver många års erfarenhet innan man kan kalla sig själv för en ”relinings montör”. Eftersom det inte finns några skolor eller kurser för att utbilda sig inom detta yrke, så kommer det ner till den enskilde killen eller tjejen att lära sig genom arbete med en arbetsledare som lär upp och vägleder. Därmed vill vi säga att våra erfarna reliningsmontörer har skaffat sig en expertis som vilar på yrkesskicklighet, hög stresstålighet och samarbetsvilja.

Framför allt tycker vi att detta är ett enormt spännande yrke, där vi träffar alla sorts människor, upplever många olika situationer, och skaffar sig många nya kontakter!

Xtream Pipe är en del av Xtream Clean. Xtream Pipe fokuserar på relining och Xtream Clean hjälper dig med alla typer av underhållsspolning.

Relining förlänger gamla rörs livslängd

Istället för att byta ut gamla och slitna rör går vi in och infodrar befintliga rör med ett nytt självbärande flexibelt foderrör.

På så vis kan vi förlänga de gamla rörens livslängd med upp till 50 år. Detta innebär att vi sparar in på dels nytt material, rivnings massor och på arbetstid, vilket gynnar såväl miljön som kundens ekonomi.

Offert